lauantai 29. elokuuta 2009

Pellosta pöytään

Tuli maisteltua ja haisteltua kauppahallin tunnelmia tässä pari päivää kun oltiin mukana Pellosta Pöytään tapahtumassa. Ihan mielenkiintoista oli, mutta olisin odottanut hieman enemmän yleisöä. Mainonta ei ilmeisesti ollut aivan kaikkia saavuttanut koska monet asiakkaista olivat täysin tietämättömiä moisesta tapahtumasta.


Pari päivää kun on ihmisten kanssa seurustellut ja hymyä pitänyt yllä vaikka vähän selkää pakottaakin, on ihanaa kun ympärillä on hiljaista, tosin tietokoneen hurinakin kuullostaa nyt kovalta ääneltä. Metsässä on ihana kävellä, mutta kuka sammuttaisi autojen äänet?

Pitänee taas mennä potkaisemaan mehiläispesän seinään, jotta täydellinen surina peittäisi taas kaikki muut turhat hurinat.

2 kommenttia:

 1. Kukkuu Pilvi! Selailin kerran blogiasi ja sitten päätin rustata omankin. Joskus avasin Vuodatukseen yhden blogin, mutta se jäi hoitoa vaille, joten lopetin sen ja yritän silloin tällöin palloilla täällä. Feissari on musta jossain mielessä rasittava väline enkä oikein jaksa siellä roikkua, mutta blogit ovat hauskempia. Onkos uusia saippuoita markkinoilla? Kaipaisin eko-saippuaa, joka kuitenkin vaahtoaisi mukavasti ja pysyisi koossa (kovana) viimeiseen asti. Olemme saippua -ihmisiä, en välitä suihkusaippuoista tms nestemäisistä, ne loppuvat tosi nopeasti ja aina jää käsiin hyödytöntä muovijätettä. Terkkuja perheelle!

  VastaaPoista
 2. Hei Sannamiina! Kiva kun löysit tänne.
  En ole kovin kokenut bloggaaja, mutta totesin, että tämä on koukuttava laji.... mutta niinkauan kun on hauskaa, nii ehkei se haittaa =)
  En ole ehtinyt nyt kesän mittaan juuri uusia saippuoita tehdä, tällä hetkellä on kypsymässä nokkossaippua (Oksalan perinnepäivien työnäytöksestä.) Yksi koe-erä on tehtynä pelkästään hamppu ja kookosöljystä, itse olen tykästynyt siihen, mutta en tiedä vielä kuinka pitkään palata kestään...
  Iho ei tykkää turhista kemikaaleista, joten ne koktailit mitä nestesaippuan nimellä myydään kannattaa unohtaa tyystin. Pala on parempi.

  VastaaPoista