lauantai 9. tammikuuta 2010

Pakkanen lie pelästyttänyt


...kun tuntuu, että alkuvuosi menee ihan tunnelmoidessa, vai johtuisiko sittenkin näistä niin mahtavista talvisista keleistä. Kerrankin on lunta ja pakkasta... tosin vähempikin pakkanen piisaisi kun ei auton käyntiinlähtövarmuuskaan ole ihan huippuluokkaa näillä keleillä. Mutta jos kerrankin oltaisiin tyytyväisiä siihen, että on kylmää ja talvi silloin kun on sen aika, jos kesä sitten olisi myös ajallaan, ja lämmin....

Kesää tässä on tullut suunniteltua ja kalenteria hahmoteltua tälle vuodelle. Vauhti kun tästä taas kiihtyy niin on täysi työ pysyä mopon kyydissä.
Paljon olisi taas asioita tehtäväksi, niistä päällimmäiseksi nousee nyt toimitilaremontti. Lähtökohtana on vanha navetta jonka viimeiset parikymmentä vuotta on toiminut kaiken tarpeellisen ja tarpeettoman tavaran varastona, siis siivottava riittää.... huhhuh! Hullun hommaa, mutta onneksi on apuna Hullu Renki ja pari reipasta siskon poikaa.
Sitten tietysti markkinoita. Tarkoitus on näyttäytyä samoilla markkinoilla kun viime vuonnakin jos ei isompia päällekkäisyyksiä tule. Kesän viikonloput on kysyttyjä joten jos jotain tapahtumia mielessäsi pyörii, mihin voisin osallistua niin äkkiä vaan viestiä tänne päin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti