sunnuntai 24. heinäkuuta 2011

Työhuonerojekti etenee


Työhuoneella ei vielä vesi juoksee. Tai siis juoksee tasan tarkkaan yhtä lujaa kuin minäkin...eli ei kovin vauhdikkaasti. 
Tästä alkaa sitten vesijohtotyömää "navetantakana", vaikka tämä onkin etupuoli navetasta, mutta kun tästä ei ole kovin usein kuljettu. Vielä. -Kun oli vähän vaiheessa koko rojekti tässä pidemmän aikaa. Vähän koivujen kuritusta ja nokkosten nujerrusta niin kyllä se siitä riemuksi muuttuu.


Jone hurisee vähintään yhtä tyytyväisesti kuin isäntä ja uraa alkaa syntyä. Kyllähän sitä sanotaan, että joka toiselle kuoppaa kaivaa, mutta toivotaan nyt silti ettei Jone ravistele liiaksi, että sinne itse lankeaisi....


Välimatkaa navetalta saunannurkalle ei ole kuin parikytä metriä, joten metrin syvää uraa on äkkiä sen verran kaivettu. Nyt ei juuri puutu kuin putkea. Ja se toinen putken pää... -Sen verran tiedetään että vesi kyllä navettaan on mennyt ennenkin... mutta vuosien saatossa pää on hukkunut rakenteisiin kun ei ole ollut eläimiä hoteissa. Mutta kun tarpeeksi kaivellaan...niin eiköhän ne vanhatkin päät sieltä jostain löydy.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti