lauantai 3. joulukuuta 2011

Kerkkää vaikkei ole kevätkään


Tämä vihreä "mössö" on hienonnettua kuusenkerkkää. Hapantumaan menossa jotta vielä joumarkkinoille ehtisi saada Keveää Kerkkäkastiketta mukaan. Kyseessä on siis maitohappokäytetty tuote jossa raaka-aineina kuusenkerkät ja hunaja. Nothing more, aivan loistavaa salaatinkastikkeena, tai vaikka pannarin päällä ja erittäin ravitsevaa, onhan mukana maitohappobakteereita, hunajan kaikki ravintoaineet sekä runsaasti c-vitamiinia kuusenkerkistä. Eikun herkuttelemaan.

Lisää vastaavia on tulossa muitakin, valkosipulit ainakin ovat jo muhimassa.....

2 kommenttia:

  1. Hei, kuulostaa mielenkiintoiselta. Löytyisikö joko reseptiä tai tietoa mistä valmista tuotetta on saatavilta? Myös kuvia valmiista kastikkeesta olisi kiva nähdä?

    VastaaPoista
  2. Tällä hetkellä kastiketta saa suoraan minulta, ei ole vielä edes verkkokaupassa, mutta vaikka sähköpostilla..... Tai sitten jos on lähettyvillä Sammonkadun prisma (Tampere), niin sieltä Armashyllyltä löytyy.
    Lisään kuvia tänne lähiaikoina.

    VastaaPoista