maanantai 26. huhtikuuta 2010

Messukierros on alkanutViime lauantaina eli 24.4.2010 oli Loimaalla Kristallia ja suolaa hyvinvointimessut.
Tapahtuma järjestettiin ensimmäistä kertaa, mutta kyllä ihmiset sinnekin löysivät. Tarjolla oli mielenkiintoisia luentoja ja näytteilleasettajia Äitimaa- tyyliin. Valitettavasti kamerani ollessa edeelleen kateissa kuva jäi siis ottamatta. hauskinta tässä on se, että ajat mielestäsi kauas, tapaamaan niitä ihmisiä jotka ovat aina siinä lähellä.

********

Pirkka-hämeen mehiläishoitajien voimin olimme mukana Puutarhamessuilla 16.-18.4.2010. Tarjolla oli tietenkin hunajaa hunajaa monessa eri muodossa. Maistatimme makuhunajia ja jaoimme mukaan esitteitä ja hunajapusseja mistä oli helppo tankata energiaa vaikka uuvuttavan messukierroksen aikana.


Lauantaina ja sunnuntaina näkyvillä oli myös mehiläiset itse lasipesässään, mutta valitettavasti itse en voinut olla paikalla koko viikonloppua, sillä samaan viikonloppuun osui myös alamme seminaari ja kevätkokous.
Valitettavasti tulivuorentuhka esti lentoliikenteen ja näin seminaarimme amerikkalaisvieras ei siis päässyt Ruotsia pidemmälle. Mutta netistä löytyy tietoa ja videoita Corwin Bell-haulla. 

                                                                *********


Edellinen viikonloppu vierähti Äitimaa messuilla Tampereen yhteiskoululla. Paikka oli jälleen uusi, mutta toimi loistavasti. Nyt näyttäisi hyvältä, että syksyn Äitimaa-messut olisivatkin samassa paikassa. Vahvistusta odotellessa....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti