keskiviikko 5. tammikuuta 2011

Akkujen lataamista
Viime vuosi oli kohtuu rankka ja vauhdikas vuosi. Nyt onkin tovi ladattava akkuja ja ihan ajatuksen kanssa. Tahtoo lukea,lukea,lukea ja köllötellä. Samalla tulee suunniteltua tulevaa vuotta, tapahtumia, koulutunteja, opiskelua, reissuja ja retkiä.
Jotain pitää karsia ja jotain pitää lisätä. Tavara saa kyllä kyytiä, nurkkiin on kerääntynyt kaikenlaista kun ei niitä ole ehtinyt heti siivota pois kun ovat jääneet pieniksi tai ei ole tullut korjattua kun ovat menneet rikki. Lehtiartikkeleita tursuaa joka pinosta ja laatikosta, mehiläisiin liittyviä lehtiä ja kirjoja on alkanut löytyä sieltä ja täältä ja nekin vaativat oman tilansa.
Ja itestään pitää huolehtia -pelkän hunajan ja mehiläisvalmisteiden kanssa pääsee pitkälle, mutta nekään ei pysty pitkään paikkaamaan omia laiminlyötejä =(. Liikkua pitää enemmän, pikkuhiljaa alkaa paljastua missä kunnossa sitä on kun syksyllä kuukauden makasi keuhkokuumeessa... Enkä voi sanoa, että pitäisin siitä mitä paljastuu.
Suursiivous on edessä tuotanto- ja varastotiloille, jotta taas mahtuu kehittelemään uusia juttuja ja tekemään makuhunajia ja muita sekoituksia. Chilihunajaa tulee olemaan saatavilla jatkossakin ja nyt täytyykin varmistaa kunnon chilin saatavuus ja laittaa siemenet tilaukseen, pian on taimien kasvatusaika. -Ettei taas pääse kevät yllättämään.
Mehiläisiä en ole nyt hetkeen käynyt kellarin uumenissa kurkistelemassa, mutta sinnekin täytynee suunnata pikapuoliin ja tarkistella, että kaikki on hyvin.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti