sunnuntai 6. helmikuuta 2011

Ei palanut pinna vaan jalka...

Lauantai aamuna valmistauduin markkinoille lähtöön. Ajattelin syödä hyvin, jotta jaksaisin sillä koko päivän. Tein siis itselleni munakasta. Jostain kumman syystä munakkaani kuitenkin päätti hypätä lattialle. Jalkani oli tietysti siinä välissä. Poltti aivan vietävästi ja sain siinä sujuvasti koko talon hereille....
Sillä välin kun jäädytin jalkaani kylmässä suihkussa koira nautiskeli hyvin tyytyväisenä aamiaistani lattialta... ei ollut kuumaa enää. Tulenpunaisen pakottavan jalkani sitten voitelin hunajalla ja liimasin siihen sideharson päälle (teippihän on turhaa, hunaja on riittävän tahmeaa pitääkseen siteen paikallaan).
Sukan pukeminen oli haastava suoritus, harso ei saa rullaantua ja jalka oli todella arka. Vähän pelkäsin kyllä miten pahasti tässä nyt kävi koska jalka turposi myös melko nopeasti. Aika monet kengätkin sain kokeilla ennenkuin löytyi sellaiset joilla ehkä pystyisi seisomaan päivän. Markkinathan odottivat... Pari kipulääkettä naamariin ja parikyt minsaa myöhässä lähdin kitenkin liikkeelle.
Särky lakkasi joskus puolenpäivän aikaan ja silloin huomasin sukkani märäksi. Varovasti irroittelin sitä ihosta, mutten kurkannut. Illalla kotiin tullessa sitten otin sukan ja siteen pois ja yllätys yllätys, ei paha ollenkaan! Kaikenkaikkiaan neljä pienehköä rakkoa vähän kärventynyttä nahkaa. Ei kipua eikä arkuutta enää. Kyllä sitä välillä itsekin ihmettelee miten tehokasta se hunaja onkaan.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti